LES ENTREES

(in verband met de btw verhoging zijn onze prijzen aangepast)

 

 

BROOD

4 Huisgemaakte broodjes met

diverse smeersels € 5

Broodje extra € 0.50

 

 

VIS

Rillettes van zalm met mierikswortelcrème, radijs

en zoet- zure komkommerparels € 10

 

Gamba loempia’s met rijstnoedels, wakame,

soja kaviaar en zoet- zure daikon € 11

 

 

VLEES

Vitello Tonnato: kalfsrosbief, tonijnmayonaise en

gefrituurde kappertjes € 11

 

Steak tartare met 7 minuteneitje, truffelnaise,

desemchips en een Stellinger-kristal kletskop € 10

 

Carpaccio met basilicumpesto, Grana Padano en

pijnboompitten€ 10

 

Bistroplank, diverse lekkernijen voor 2 of 4 personen € 19/38

 

 

VEGA

Proeverij van diverse gerechtjes, crème brûlée

van geitenkaas, Tynjetaler, paddenstoelkroketjes etc…€ 10

 

Fondue van camembert met desemchips,

walnoten en rozemarijnolie € 9

 

 

 

 

Bistro 3- gangen keuzemenu

€ 29.50 p.p.

 

Buikspek met Iris-ham, mango, paprika vinaigrette en basilicum

of

Rillettes van zalm met mierikswortelcrème, radijs en

zoet- zure komkommerparels

#

Gegrilde kalfsentrecôte met uiencompôte en rodewijnsaus

of

Kabeljauwfilet, gamba, en mosselen met groentenjuliënne en kerrie knoflookboter en Papilotte bereid

#

Fryske Tiramisu met Beerenburgkaramel en Jouster Stracciatella- ijs

of

Tynjetaler – Stellingerkristal – Bleu`d Wolvega – vijgenconfit

 

 

LES PLATES

(in verband met de btw verhoging zijn onze prijzen aangepast)

 

VIS

Poisson du Jour € 25

 

Kabeljauwfilet, gamba, en mosselen met

groentenjuliënne kerrie knoflookboter “en Papilotte” bereid € 20

 

Bouillabaise op basis van Bisque met mosselen,

gamba`s, coquilles, vis, groenten en geroosterde

Focaccia met rouille € 22

 

Pasta gamba, tagliolini, gamba`s, knoflook,

pepertje, rucola Grana Padano en olijfolie € 21

 

 

VEGA

Flammkuchen met Roseval aardappel,

Bleu d’ Wolvega, uiencompôte, walnoten,

rucola en rozemarijn € 16

 

Pasteitje met romige pastinaak,

paprika vinaigrette, gefrituurde uiringen

en verse Fryske geitenkaas € 18

 

 

VLEES

Gegrilde runderbiefstuk (250 gr) met ambachtelijk

gemaakte béarnaisesaus € 24

 

Schnitzel van Wroetvarken met Fred`s currysalsa, ui en spek € 18

 

Runderschouderhaas met jus van sjalotten en

Kastanjechampignons€ 21

 

Lamslende met gegrilde puntpaprika, romige

pastinaak en saliejus € 23

 

Gegrilde kalfsentrecôte met uiencompôte en rodewijnsaus € 20

 

KINDEREN

Voor hun hebben wij kroket, kipnuggets of

frikandel maar...als ze mee willen doen met de

“grote” mensen dan mag dat natuurlijk ook,

eventueel voor halve portie, halve prijs.

Leeftijd tot 12 jr.

 

 

 

LES DESSERT

 

 ZOET

Proeverij van fris- zoete lekkernijen € 8.50

 

 

CHOCOLADE

Dame blanche 2.0: brownie, chocolademousse,

slagroom, chocoladesaus en

Jouster vanille-ijs € 7.50

 

 

BANAAN &SUKERBÔLE

Clafoutis van Fryske sukerbôle, banaan,

witte chocolade en Baileys parfait € 7.75

 

 

MANGO &AMANDEL

Amandelcrème, tropicalschaaf-ijs, amandelcrunch,

Jouster mangosorbét-ijs € 8.50

 

 

FRYSKE TIRAMISU

Tiramisu met Beerenburgkaramel en Jouster Stracciatella-ijs € 7.50

 

 

KAAS

Tynjetaler, Bleu `d Wolvega, kruidnagel,

Stellingerkristal, kletzenbrood, druiven,

honing en walnoten € 9